• 1403/05/18 - 06:00
  • - تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کردستان در جایگاه سوم خرید تضمینی گندم کشور

نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۹۴۷ هزار و ۸۸۰ تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان خریداری شده که از لحاظ خرید تضمینی در رتبه سوم کشوری قرار گرفته است.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، جمال صالحی گفت: بیشترین میزان خرید گندم در کردستان مربوط به شهرستان‌های بیجار ۲۴۲ هزار و ۴۰۳ تن، قروه با ۱۶۶ هزار و ۸۸ تن، دهگلان با ۱۶۳هزار و ۵۴۷ تن و سقز با ۱۴۹ هزار و ۹۵۲ تن گزارش شده است.

نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان اضافه کرد: شهرستان‌های دیواندره با ۱۴۴ هزار و ۹۸۲ تن، کامیاران ۴۶ هزار و ۱۳۷ تن و سنندج با ۲۱ هزار و ۵۹۱ تن در جایگاه‌های بعدی خرید تضمینی قرار دارند.

 وی با تاکید بر اینکه از مجموع گندم خریداری شده تاکنون ۹۲۴ هزار و ۵۳۱ تن در سامانه ثبت شده است، گفت: آهنگ روزانه خرید تضمینی گندم در استان به ۲۲ هزار و۸۷۳ تن است.

صالحی یادآور شد: تاکنون ۳۰ هزار و ۲۰۴ میلیارد ریال از بهای خرید تضمینی گندم به حساب کشاورزان استان واریز شده است.

میزان سطح زیرکشت گندم در استان کردستان در سال زارعی جاری ۶۲۶ هزار هکتار است که از این میزان ۵۸۸ هزار هکتار آن دیم و ۴۱ هزار هکتار آن آبی است.

  • گروه خبری : استان كردستان ,منتخب استانها
  • کد خبر : 180862
کلمات کلیدی
روژان صالحی
خبرنگار

روژان صالحی